Cum a ajuns compozitorul Ghenadie Ciobanu, proprietar al unei case mai luxoase chiar decât cea a lui Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Compozitorul Ghenadie Ciobanu este deputat pldm FOTO arena.md
Compozitorul Ghenadie Ciobanu este deputat pldm FOTO arena.md

Ghenadie Ciobanu, deputat liberal-democrat în Parlamentul Republicii Moldova s-a trezit peste noapte că este proprietar al celui mai scump imobil între deputaţi, întrecându-l chiar şi pe milionarul Vlad Plahotniuc

Analiza declaraţiilor pe venit ale demnitarilor de stat, arată că multe dintre acestea sunt completate cu erori.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul compozitorului Ghenadie Ciobanu, deputat liberal-democrat, care din greşeală a mai adăugat o cifră de 9 la valoarea imobilui, atunci când a indicat în declaraţia de avere pentru anul 2012 că deţine o casă cu o suprafaţă de 384 metri pătraţi, cu o valoare cadastrală de 19.994.879 lei.

Adică locuinţa acestuia ar fi de trei ori mai scumpă decât cea a lui Vlad Plahotniuc, care deţine un apartament de 1.023 metri pătraţi în centrul Capitalei şi care are o valoare cadastrală de doar 6,5 milioane de lei.

Dacă ar fi să comparăm datele indicate de Ghenadie Ciobanu în declaraţia din anul 2011, sau în cea din anul 2010, se poate de constatat că valoarea cadastrală a casei compozitorului este de 10 ori mai mică şi constituie doar 1.994.879 de lei.

În consecinţă, deputatul democrat Vlad Plahotniuc este deţinătorul celui mai luxos imobil între parlamentarii moldoveni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite