George Simion: Din păcate, vizita lui Klaus Iohannis la Chişinău a fost una modestă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Copreşedintele AUR, George Simion, a criticat felul în care a avut loc vizita oficială la Chişinău a preşedintelui Klaus Iohannis. Potrivit lui, vizita lui Iohannis „a fost una modestă”, iar liderul de la Cotroceni ar fi trebuit să pună mai mult accent pe „românitate”.

„Astăzi am văzut vizita lui Klaus Iohannis în cel de-al doilea stat românesc, în R. Moldova. O vizită îndelung aşteptată, vine după cinci ani. Klaus Iohannis trebuia să pună accent pe românitatea celui de-al doilea stat românesc de peste Prut, pe inevitabila reîntregire naţională, care este singura soluţie pentru teritoriul dintre Prut şi Nistru. Din păcate, vizita lui a fost una modestă, în care l-a avut alături de el doar pe Bogdan Aurescu, ministrul de Externe. Pentru noi, Moldova nu este un subiect care ţine de Externe. Pentru noi, Moldova este al doilea stat românesc şi sperăm într-o reunire cât mai grabnică”, a declarat George Simion într-un live pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis, primul şef de stat primit de Maia Sandu, a făcut mai multe promisiuni celor din Republica Moldova, printre aceste afiind doze de vaccin anti-Covid-19, ajutor medical, dar şi sprijin pentru fermieri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite