Fracţiunea PAS are un nou deputat

Fracţiunea PAS are un nou deputat

Fracţiunea parlamentară a Partidului Acţiune şi Solidaritate are un deputat nou. Este vorba despre Vasile Porţevschi, candidat supleant pe listele PAS. Curtea Constituţională i-a validat mandatul de parlamentar, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea Constituţională s-a pronunţat după ce a fost sesizată de către Comisia Electorală Centrală, care a luat act de vacanţa mandatului. Vicepreşedintele CEC, Pavel Postica, a declarat că la Comisia Electorală Centrală a fost prezentată declaraţia candidatului supleant Svetlana Dimitrioglo, prin care aceasta a refuzat mandatul. Următorul pe listele PAS este Vasile Porţevschi, care prin declaraţia sa a confirmat atribuirea mandatului de deputat. Vasile Porţevschi, în vârstă de 34 de ani, a absolvit Universitatea Pedagogică de Stat ,,Ion Creangă”, Facultatea Informatică şi Tehnologii Informaţionale, având şi studii de master. În prezent este profesor la şcoala Profesională din oraşul Nisporeni şi este şi preşedinte al Organizaţiei teritoriale Nisporeni a PAS. Vacanţa mandatului de ales parlamentar a intervenit urmare a cererii de demisie a deputatului Bolea Vladimir, desemnat ministru al agriculturii şi industriei alimentare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările