Fracţiunea comuniştilor din CMC a fost dizolvată

Fracţiunea comuniştilor din CMC a fost dizolvată

FOTO arhivă

Natalia Vîsotiva şi-a anunţat vineri, 16 martie, retragerea din fracţiunea PCRM a CMC. Liderul fracţiunii, Vasile Chirtoca a comunicat despre decizia PCRM de a dizolva fracţiunea comuniştilor din CMC şi că atât el, cât şi colegul Ghenadie Botnaru îşi vor continua activitatea în calitate de consilieri neafiliaţi, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nici eu, nici Ghenadie Botnaru nu ne planificăm viitorul în rândurile PCRM sau a oricărui alt partid. Nu intenţionăm să candidăm la alegerile din luna mai”, a declarat Vasile Chirtoca.

„Înţelegem decizia privind retragerea din fracţiune a membrului de partid, doamna Natalia Vîsotina. Este metoda prin care partidul îşi începe campania electorală, în care trebuie să mizeze pe membrii săi”, a mai spus Vasile Chirtoca.

Consilierul i-a mulţumit preşedintelui Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, pentru că i-a dat posibilitatea să muncească în folosul Chişinăului.
 
„Împreună cu Ghenadie Botnaru vom continua să activăm în Consiliul municipal. Avem multe idei cum să îmbunătăţim viaţa în capitală şi, în timpul rămas până la expirarea mandatului, ne vom strădui să aducem beneficii maxime Chişinăului şi chişinăuienilor”, a mai spus Vasile Chirtoca, care a fost candidatul PCRM la alegerile primarului general al municipiului Chişinău din iunie 2015.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările