FOTO Socialiştii au anunţat cine sunt patru candidaţi la funcţia de deputat pe patru circumscripţii uninominale

FOTO Socialiştii au anunţat cine sunt patru candidaţi la funcţia de deputat pe patru circumscripţii uninominale

FOO IPN

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) a identificat deja patru candidaţi patru circumscripţii electorale uninominale care se vor bate pentru funcţia de deputat în Parlamentul de la Chişinău, în alegerile din 24 februarie 2019.

Pentru circumscripţia uninominală din Ştefan Vodă, din partea socialiştilor va candida consilierul local Alexandru Jolnaci.

Preşedinta Organizaţiei Teritoriale din Soroca a PSRM, Aliona Pilipeţcia, va candida pe circumscripţia din Soroca.

Deputatul socialist Sergiu Groza va fi candidatul PSRM pe circumscripţia din Floreşti, iar deputatul socialist Oleg Cuciuc va încerca să ajungă în Parlament pe circumscripţia electorală de la Căuşeni.

Socialiştii şi-au anunţat candidaţii în cadrul unor acţiuni numite „mitingul de protest organizat împotriva politicii de jaf a guvernării din ultimii 9 ani”.

Amintim că alegerile parlamentare din Republica Moldova se vor desfăşura pe 24 februarie 2019. În premieră, scrutinul va avea loc în baza sistemului electoral mixt: 50 de deputaţi vor fi aleşi pe liste de partid, iar 51 de deputaţi vor fi aleşi pe circumscripţii uninominale într-un singur tur.

Alexandru Jolnaci sursa FOTO socialistii.md

Aliona Pilipeţcaia sursa FOTO socialiştii.md

Sergiu Groza sursa FOTO socialistii.md

Oleg Cuciuc sursa FOTO socialistii.md

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: