FOTO Cum arăta Igor Dodon în tinereţe

FOTO Cum arăta Igor Dodon în tinereţe

Prima doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, împlineşte astăzi 43 de ani. Cu acest prilej, preşedintele Igor Dodon şi-a felicitat soţia şi a publicat pe pagina sa de Facebook două fotografii din primii ani când cei doi s-au cunoscut.

„Şi la bine, şi la greu, şi în momentele de bucurie, şi în clipele de tristeţe, soţia mi-a fost mereu alături şi îi sunt profund recunoscător pentru înţelegerea ei, pentru tandreţea şi înţelepciunea cu care a creat armonie în familie. Atunci când soţia şi soţul devin adevăraţi parteneri de viaţă, înseamnă că orice încercare poate fi depăşită cu succes. Nu voi înceta să repet că o soţie bună este o binecuvântare pentru bărbat”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele a precizat că în fotografii „este o secvenţă din tinereţea noastră de neuitat. Ne-am cunoscut la o nuntă studenţească, 25 de ani în urmă, şi de atunci suntem de nedespărţit”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: