Ex-viceprimarul Nistor Grozavu, reţinut de procurori

Ex-viceprimarul Nistor Grozavu, reţinut de procurori

FOTO sputnik.md

Ex-viceprimarul municipiului Chişinău Nistor Grozavu a fost reţinut de procurori în dimineaţa zilei de vineri, 20 septembrie, într-un dosar penal deschis pentru abuz în serviciu.

Soţia lui Nistor Grozavu a declarat pentru PublikaTV că, săptămâna trecută, procurorii au făcut percheziţii în locuinţa familiei, iar, astăzi, au venit cu ordonanţa de reţinere. 

„La 07:15, el se pregătea să meargă că are ore la facultate. Pe ascuns au venit şi l-au reţinut. Am întrebat pe ce temă, nu au vrut să spună pe ce temă. Doar s-au prezentat Procuratura Municipală şi CNA. Poftim ce ce întâmplă, tortură asupra familiei. În afară de un apartament şi o maşină Audi nu deţine absolut nimic, nu avem alte bunuri. Nu avem măcar cu ce achita un avocat simplu”, a mai spus soţia lui Nistor Grozavu.

De menţionat că, în iunie curent, deputatul fracţiunii parlamentare ACUM Platforma DA, Alexandru Slusari cere Procuraturii Generale să pornească urmărirea penală a viceprimarului Nistor Grozavu. 

Deputatul spune că funcţionarul, în martie-aprilie 2018, a admis grave încălcări la eliberarea documentelor permisive pentru construirea unui ansamblu rezidenţial pe strada Bogdan Voievod, 1, transmite IPN.

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: