Ex-viceprimarul Nistor Grozavu, reţinut de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sputnik.md
FOTO sputnik.md

Ex-viceprimarul municipiului Chişinău Nistor Grozavu a fost reţinut de procurori în dimineaţa zilei de vineri, 20 septembrie, într-un dosar penal deschis pentru abuz în serviciu.

Soţia lui Nistor Grozavu a declarat pentru PublikaTV că, săptămâna trecută, procurorii au făcut percheziţii în locuinţa familiei, iar, astăzi, au venit cu ordonanţa de reţinere. 

„La 07:15, el se pregătea să meargă că are ore la facultate. Pe ascuns au venit şi l-au reţinut. Am întrebat pe ce temă, nu au vrut să spună pe ce temă. Doar s-au prezentat Procuratura Municipală şi CNA. Poftim ce ce întâmplă, tortură asupra familiei. În afară de un apartament şi o maşină Audi nu deţine absolut nimic, nu avem alte bunuri. Nu avem măcar cu ce achita un avocat simplu”, a mai spus soţia lui Nistor Grozavu.

De menţionat că, în iunie curent, deputatul fracţiunii parlamentare ACUM Platforma DA, Alexandru Slusari cere Procuraturii Generale să pornească urmărirea penală a viceprimarului Nistor Grozavu. 

Deputatul spune că funcţionarul, în martie-aprilie 2018, a admis grave încălcări la eliberarea documentelor permisive pentru construirea unui ansamblu rezidenţial pe strada Bogdan Voievod, 1, transmite IPN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite