Evgheni Şevciuk „ameninţă“ autorităţile de la Chişinău cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evgheni Şevciuk s-a declarat deranjat că mai mulţi aşa-zişi miniştri de la Tiraspol sunt sub urmărire penală Foto: Adevărul
Evgheni Şevciuk s-a declarat deranjat că mai mulţi aşa-zişi miniştri de la Tiraspol sunt sub urmărire penală Foto: Adevărul

Aşa-zisul lider de la Tiraspol a făcut această declaraţie în timpul unei întrevederi cu ambasadorul SUA la Chişinău, William H. Moser, plângându-se de faptul că autorităţile moldovene îi anchetează penal pe mai mulţi „miniştri“ din stânga Nistrului.

Aşa-zisul lider transnistrean, Evgheni Şevciuk, a avertizat autorităţile de la Chişinău că poate desfăşura proceduri penale contra oficialilor moldoveni, relevă Publika.md. Acesta a spus-o în timpul întrevederii cu ambasadorul SUA la Chişinău, William H. Moser. 

Autoproclamatul „şef de stat“ a mai spus că autorităţile moldovene continuă ancheta penală a mai multor aşa-zişi miniştri din stânga Nistrului şi că Tiraspolul poate recurge la măsuri similare. 

Şevciuk a mai susţinut că e nemulţumit de acţiunile întreprinse de Ucraina şi că amplasarea de efecte militare pe segmentul transnistrean al frontierei moldo-ucrainene îngrijorează populaţia din regiune. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite