Eugen Tomac propune să-i fie retrasă cetăţenia română premierului Moldovei: „Un exponent al Federaţiei Ruse atacă România şi UE”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, propune să-i fie retrasă cetăţenia română prim-ministrului Republicii Moldova, Ion Chicu, pentru atacul pe care şi l-a permis premierul la adresa eurodeputatului român Siegfried Mureşan.

„După atacurile de astăzi ale premierului moldovean Chicu la adresa României şi a Uniunii Europene, cred că răspunsul nostru prompt trebuie să fie retragerea cetăţeniei române. Nu poţi fi şi cetăţean UE, şi propagandist în stil sovietic la Chişinău”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Tomac consideră că „limbajul folosit la adresa unui lider PPE arată cât de mult le place unor politicieni din R. Moldova statutul de slugă”.

„Aici nu este vorba doar de un atac la adresa lui Siegfried Mureşan, ci despre modul absolut abject în care un exponent al Federaţiei Ruse atacă România şi Uniunea Europeană”, a mai spus Tomac.

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacţie dură la adresa eurodeputatului român Siegfried Mureşan, după ce acesta a declarat că „Guvernul Republicii Moldova eşuează în gestionarea crizei COVID-19 fiindcă a eşuat şi în implementarea reformelor”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite