Eugen Sturza, reacţie la acuzaţiile lui Pavel Voicu: Pot accepta frustrările ministrului socialist, dar nu pot accepta falsurile şi minciunile cu care operează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Apărării Eugen Sturza spune că lipsa de conlucrare între Ministerul Apărării şi preşedintele Igor Dodon în perioada mandatului său a dominat declaraţiile actualului ministru al Apărării, Pavel Voicu. Eugen Sturza a scris, pe Facebook, că „poate accepta frustrările ministrului socialist, dar nu poate accepta falsurile şi minciunile cu care operează”, transmite IPN.

Eugen Sturza spune că niciodată nu şi-a dat personal vreo armă, fiind ministru al Apărării. Cele două arme pe care le are, i-au fost acordate de conducerea Marelui Stat Major în semn de apreciere a militarilor pentru efortul depus în perioada mandatului. „Sper că şi activitatea domnului Voicu va fi apreciată în măsura realizărilor şi va fi şi dumnealui onorat… sau poate nu. În acest domeniu, ca şi în politică, e foarte important să laşi loc de bună ziua”, susţine Eugen Sturza.

Potrivit fostului ministru al Apărării, actualul ministru, când vorbeşte despre dezastrul din Armata Naţională, pe care a încercat să-l amelioreze prin proiecte, uită cum colegii lui socialişti protestau în faţa Centrului de Informare NATO, cerând lichidarea Armatei Naţionale, pentru povara bugetară pe care o are, dar nu uită să-şi facă poze pe fundalul proiectelor iniţiate de el.

Eugen Sturza a mai scris că subiectele „fierbinţi” făcute publice de către Pavel Voicu au fost reflectate şi anterior de presa de investigaţie, cât şi de el cu diferite ocazii. Informaţia a fost trimisă deja la Procuratură, iar cei care se fac vinovaţi de orice ilegalitate, să răspundă în faţa legii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite