„Era o decizie previzibilă”. Reacţia lui Pavel Filip după ce şase deputaţi au părăsit partidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDM, Pavel Filip, spune că a luat act de decizia celor şase deputaţi de a părăsi formaţiunea şi că decizia acestora era una previzibilă „având în vedere anumite evenimente din ultimele luni”.

„E vorba de mai mult decât diferenţe de viziuni între partid şi acest grup şi cred că decizia lor este una optimă, care va ajuta atât PDM, cât şi acest grup de colegi să evolueze mai departe, inclusiv printr-o posibilă colaborare în viitor pe proiecte de interes comun”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

El a mai precizat că în aceste momente se află la Bucureşti, iar partidul va prezenta poziţia sa oficială pe subiectul respectiv în această seară.

Un grup din şase deputaţi ai Partidului Democrat au anunţat miercuri, 19 februarie, că părăsesc formaţiunea condusă de Pavel Filip. Printre aceştia sunt Andrian Candu, Sergiu Sîrbu şi Vladimir Cebotari, cei care au deţinut funcţiile de vicepreşedinte când partidul era condus de Vlad Plahotniuc, dar şi deputaţii Corneliu Padnevici, Eleonora Graur şi Grigore Repesciuc.

Deputatul Andrian Candu a adus mai multe acuzaţii la adresa noii conduceri a Partidului Democrat, subliniind că formaţiunea are o agendă ascunsă, se îndreaptă într-o direcţie greşită şi că negociază cu Partidul Socialiştilor, în secret, patru funcţii în Guvern.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite