Echipa lui Victor Chironda candidează în alegerile locale din Chişinău pe platforma Mişcării „Forţa Nouă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa consilierului municipal Victor Chironda candidează pentru Primăria capitalei şi pentru Consiliul municipal Chişinău pe platforma Mişcării social-politice „Forţa Nouă”. Anunţul a fost făcut de Victor Chironda în cadrul evenimentului de prezentare a echipei sale pentru alegerile locale noi din 20 octombrie, transmite IPN.

„În discuţiile avute, mai multe formaţiuni au venit cu condiţii inacceptabile pentru noi. Unica formaţiune care a acceptat propunerea noastră fără a condiţiona ceva a fost Mişcarea social-politică „Forţa Nouă””, a declarat Victor Chironda.

Potrivit lui, finanţarea campaniei electorale va fi realizată din banii acumulaţi în fondul electoral din donaţii. În scurt timp urmează să fie lansat site-ul de campanie pe care toţi simpatizanţii şi susţinătorii echipei sale vor putea face donaţii în fondul electoral.

„Astfel, eu şi echipa mea vom candida pentru Primăria şi Consiliul municipal Chişinău pe platforma Mişcării social-politice „Forţa Nouă”, cu statut de candidaţi neafiliaţi politic. Viziunea noastră pentru Chişinău este una clară şi realizabilă, vrem un oraş ce oferă oamenilor oportunităţi, confort şi siguranţă”, a mai spus Victor Chironda.

Mişcarea social-politică „Forţa Nouă” s-a format pe 28 mai 1997. În prezent preşedinte este fostul ministru al apărării Valeriu Pleşca.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite