Dumitru Diacov:PD va încerca să salveze Alianţa, PL: Poluare fonică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov FOTO Adevărul
Preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov FOTO Adevărul

Preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, spune că în ultimul timp acordul AIE a fost încălcat de mai multe ori, de fiecare partid, dar acest lucru nu înseamnă că Alianţa trebuie să se destrame. Dumitru Diacov a declarat că partidul din care face parte va face tot posibilul pentru a salva Alianţa.

„Trebuie să ne calmăm şi să încercăm să vedem care sunt problemele existente, dar să găsim şi elementele pozitive. Ultima perioadă este agitată. Este regretabil ce se întâmplă, se fac declaraţii tari“, a spus Diacov.

„Am speranţa că ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom discuta. PD va încerca să salveze situaţia ca Alianţa să fie păstrată“, a mai adăugat preşedintele de onoare al PD, care a specificat că deocamdată nu a discutat cu colegii săi de partid, dar aceasta este opinia sa. Dumitru Diacov a mai spus că PD nu va negocia cu PCRM.

Deputatul din partea PL, Valeriu Munteanu, spune că nu a ascultat discursul lui Vlad Filat, fiind că a avut alte treburi. „Nu l-am ascultat. Am vrut să-mi protejez urechile de o poluare fonică. Nu ştiu ce a declarat. Vom reveni cu alte comentarii. Din câte am înţeles nu mai există o construcţie politico-juridică de guvernare“, a declarat Valeriu Munteanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite