Dumitru Ciubaşenco: „Partidul Nostru” ar putea să participe în alegeri în 21 de circumscripţii uninominale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Politic „Partidul Nostru” ar putea să participe la următoarele parlamentare cu candidaţii săi în 21 de circumscripţii uninominale. Declaraţia aparţine vicepreşedintelui formaţiunii Dumitru Ciubaşenco. Potrivit lui, în aceste 21 de circumscripţii au fost înregistrate grupurile de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor în favoarea pretendenţilor, transmite IPN.

De asemenea, Dumitru Ciubaşenco susţine că în aproape jumătate din aceste circumscripţii candidaţii sunt deja înregistraţi. „Noi am discutat şi am hotărât să ne concentrăm asupra circumscripţiilor unde, în opinia noastră, noi avem şanse mai mari”, a declarat politicianul în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21.

Totodată, vicepreşedintele PPPN spune că el personal intenţionează să depună listele de subscripţie cu semnături în ultima zi în care legea permite să se facă acest lucru. „Eu, personal, nu mă grăbesc, continui să colectez semnăturile. Am hotărât special să depun actele în ultima zi când acest lucru se permite”, spune vicepreşedintele PPPN.

Dumitru Ciubaşenco este de părere că alegerile parlamentare din acest an „nu sunt deloc democratice, nu sunt cinstite, deja sunt furate”. În opinia lui, politica moldovenească, în general, se face pe baza unor scheme ample de corupţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite