Dumitru Ciubaşenco nu exclude că PPPN ar putea să nu fie înregistrat pentru parlamentare

Dumitru Ciubaşenco nu exclude
că PPPN ar putea să nu fie înregistrat pentru parlamentare

FOTO allmoldova.com

Vicepreşedintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Dumitru Ciubaşenco, nu exclude că formaţiunea sau unii dintre candidaţii partidului ar putea să nu fie înregistraţi în calitate de concurenţi electorali la alegerile parlamentare din februarie. Sau, dacă va fi înregistrat, partidul ar putea ulterior fi exclus din cursă.

Despre aceasta Dumitru Ciubaşenco a declarat la emisiunea „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.
 
„Atât timp cât nu ne-au doborât, noi continuăm să zburăm”, a menţionat politicianul. În ceea ce priveşte un eventual bloc electoral, Dumitru Ciubaşenco spune că formaţiunea participă de una singură în alegeri şi că deja este târziu pentru a fi înregistrat un bloc. Săptămâna viitoare reprezentanţii formaţiunii vor prezenta la consiliile electorale semnăturile în susţinerea candidaturilor. Unii reprezentanţi ai partidului, care intenţionează să candideze, nu au primit încă certificatul de integritate de la ANI.
 
Dumitru Ciubaşenco a mai spus că formaţiunea ar boicota alegerile parlamentare, dacă acţiunii i s-ar alătura şi alte partide. „Dacă opoziţia de dreapta, pro-europeană, participă la alegeri, atunci Vestul recunoaşte aceste alegeri. În prezent, legitimitatea alegerilor şi puterii moldoveneşti o oferă Vestul”, a afirmat politicianul.
 
Alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: