Dumitru Alaiba, atac la deputaţii PDM după ce aceştia au decis că vor dona primul salariu: Voi nu că salariile nu le meritaţi, dar nici locul în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO curentul.md
FOTO curentul.md

Deputatul Blocului ACUM Dumitru Alaiba le promite deputaţilor PDM, care au decis că vor dona primul salariu din noul Parlament, că în câţiva ani vor trăi doar din salariu, fapt ce ar fi un coşmar pentru democraţi. În opinia sa, deputaţii PDM nu merită nici salariul pe care îl primesc, nici funcţia de parlamentar.

„Dragi deputaţi PD, în avânt de populism o cam daţi în bară. Voi nu că salariile nu le meritaţi. Voi nici mitele, nici schemele, nici monopolurile şi nici averile nu vi le meritaţi. Voi nici locul în parlament nu-l meritaţi, în frunte cu şeful vostru. Voi luptaţi nu pentru, ci împotriva oamenilor. Voi luptaţi nu contra, ci pentru corupţie.”, a scris Dumitru Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, foarte curând, salariul democraţilor „va fi unul mic şi neatractiv, de incompetenţi” ce sunt.

„Vă vom demonta monopolurile, iar afacerile construite pe favoritism vă vor falimenta. Nu veţi mai fi la treuca guvernării şi nu veţi avea cum să câştigaţi achiziţii sau să luaţi mită. Oligarhul va dispare şi nu va avea cine să vă arunce câte un os (un proiect, o achiziţie, o privatizare). Iar averile acumulate ilegal, cu provenienţă neclară, vă vor fi confiscate. Chiar voi aţi votat aşa legi, doar că nu le aplicaţi. Noi le vom aplica. Vă promitem că în câţiva ani veţi trăi doar din salariu şi asta e coşmarul vostru. Cei de la care acum furaţi o s-o ducă tot mai bine, iar voi - prost de tot”, a mai spus Alaiba.

Preşedintele fracţiunii parlamentare a PDM, Pavel FIlip, a anunţat că toţi deputaţii democraţi vor dona salariul primit pentru luna martie. Potrivit lui, fiecare parlamentar va alege „cauza socială” pentru care va oferi aceşti bani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite