Dosare penale la Ministerul Transporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine simbol FOTO Adevărul
Imagine simbol FOTO Adevărul

Centrul Naţional Anticorupţie a deschis patru dosare penale pentru abuz de serviciu în cadrul lucrărilor de reparaţie a drumurilor naţionale. Anunţul a fost făcut public în Parlament, de către directorul CNA, Viorel Chetraru.

 „Este vorba de patru cauze penale pornite în 2012 şi este vorba despre nişte sectoare de pe drumurile Chişinău-Soroca, Rezina, Orhei şi Călăraşi. Dosarele vizează depăşiri ale atribuţiilor de serviciu din partea factorilor de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor”, a declarat Chetraru.

 Şeful CNA a precizat că niciun funcţionar de la minister nu au deocamdată vreo calitate procesuală. „Avem concluziile experţilor, care pot dura o lună şi chiar jumătate de an”, a mai spus Chetraru.

Şeful de la Transporturi a declarat că nu ştie nimic despre dosarele penale, deschise de către CNA, transmite publika.md.

Viorel Chetraru a fost chemat în Parlament pentru a prezenta un raport în privinţa unor scheme ilegale la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite