Dorin Chirtoacă nu e sigur că va candida în vreo circumscripţie uninominală: „Aşteptăm să vedem ce zic oamenii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, a anunţat intenţia de a candida în alegerile din 24 februarie pe circumscripţia nr 32. Totuşi, ex-primarul nu e sigur că îşi va înregistra candidatura, pentru că ar vrea mai întâi să vadă dacă se bucură de sprijinul cetăţenilor sau nu.

„O să decid dacă mă înregistrez sau nu, în funcţie de vocea cetăţenilor. Dacă voi vedea o susţinere covârşitoare pentru subsemnatul, având în vedere şi munca pe care am depus-o la Primărie, pentru oraş, pentru suburbie, atunci mergem înainte şi mă înregistrez. Dacă nu, atunci nici nu mă înregistrez şi susţinem pe cel care va fi mai bine plasat în această circumscripţie. Aşteptăm să vedem ce zic oamenii. Deocamdată, din câte cunosc, sunt colectate destul de uşor semnături şi cu destul de multă deschidere de la cetăţeni faţă de mine”, a declarat Dorin Chirtoacă vineri, 11 ianuarie, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PL a precizat că, dacă nu va candida în alegeri, va sprijini un candidat cu mai multe şanse în circumscripţia respectivă.

Dacă Dorin Chirtoacă va candida în circumscripţia menţionată, concurentul său pe dreapta va fi candidatul Blocului ACUM, vicepreşedintele PAS Mihai Popşoi.

Amintim că circumscripţia nr. 32 include localităţile Bubuieci, Budeşti, Ciorescu, Coloniţa, Condriţa, Cricova, Cruzeşti, Ghidighici, Grătieşti şi Stăuceni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite