Dodon vrea un compromis cu Maia Sandu şi Andrei Năstase pentru „a scăpa de diavol”: Revenirea grupării lui Plahotniuc în ţară este foarte periculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon susţine că vrea să „scape de diavol” şi propune atingerea unui compromis cu Maia Sandu şi Andrei Năstase pentru ca împreună să nu admită revenirea în ţară a lui Vlad Plahotniuc şi a grupării lui. Potrivit lui, o eventuală revenire a acestora este foarte periculoasă. Preşedintele afirmă că Vlad Plahotniuc doreşte să preia din nou puterea şi că ar vrea să-i implice în acest proces pe Maia Sandu şi Andrei Năstase.

Igor Dodon a declarat, într-o emisiune la AccentTV, că Vlad Plahotniuc intenţionează să mai „cumpere” câţiva deputaţi din majoritatea parlamentară pentru a destabiliza situaţia din ţară. Preşedintele susţine că grupul parlamentar Pro Moldova şi Partidul Şor, pe care îi numeşte „bandiţi” şi „mafioţi”, sunt controlate de Vlad Plahotniuc.

În acest sens, Igor Dodon spune că este gata să se aşeze la masa de dialog cu Zinaida Greceanîi, Pavel Filip, Maia Sandu şi Andrei Năstase pentru a decide cum procedează mai departe pentru a nu admite ca Vlad Plahotniuc să preia puterea în R. Moldova. 

Şeful statului a menţionat că doreşte un compromis cu Maia Sandu şi Andrei Năstase chiar în vedeea declanşării alegerilor parlamentare anticipate, despre care Igor Dodon spune că ar putea avea loc odată cu alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, pentru ca în rezultatul scrutinului Pro Moldova şi Partidul Şor să rămână în afara Parlamentului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite