Dodon şi Voronin s-au întâlnit cu Dmitri Kozak. Despre ce a fost discuţia opoziţiei de la Chişinău cu reprezentantul lui Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dodon si Voronin

Liderii Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor, Vladimir Voronin şi Igor Dodon, au avut o întrevedere miercuri, 11 august, cu reprezentantul special al preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, pentru dezvoltarea relaţiilor economice cu Moldova, Dmitri Kozak, şef-adjunct al Administraţiei prezidenţiale de la Moscova.

Discuţiile s-au axat pe subiecte ce ţin de relaţiile bilaterale moldo-ruse.

Igor Dodon a salutat comunicarea conducerii R. Moldova cu autorităţile Federaţiei Ruse. 

„Politica trebuie să fie raţională, să nu se bazeze pe emoţii electorale, iar retorica geopolitică dură trebuie abandonată, pentru a promova eficient interesele cetăţenilor şi ale agenţilor economici autohtoni, care doresc relaţii prieteneşti cu Rusia. Mereu am considerat că Republica Moldova are nevoie de o politică externă echilibrată şi sper că noua conducere a ţării va înţelege această realitate. Ca politician de opoziţie, sunt dispus să acord suportul necesar pentru promovarea unor soluţii care vor ajuta cetăţenii noştri şi producătorii autohtoni”, a menţionat Igor Dodon.

Preşedintele Maia Sandu a avut o întrevedere miercuri, 11 august, la Chişinău, cu Dmitrii Kozak, şef-adjunct al administraţiei preşedintelui Federaţiei Ruse, care a venit în R. Moldova la invitaţia Maiei Sandu. La întrevedere au fost prezenţi Nicu Popescu, ministru de Externe; Vlad Kulminski, viceprim-ministru pentru Reintegrare; Ana Revenco, ministru de Interne şi alţi membri ai Guvernului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite