Dodon spune că nu se va lăsa provocat şi nu se va implica în campania electorală pentru alegerile din 24 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a declarat marţi, 15 ianuarie, că preşedintele şi Preşedinţia nu trebuie să fie implicaţi în campania electorală pentru parlamentarele din 24 februarie, deşi unii actori politici ar încerca să-l provoace să se implice.

„Aţi observat că încearcă să mă provoace diferiţi actori politici pentru a intra în lupta electorală. Preşedintele R.Moldova, instituţia prezidenţială nu este parte a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare”, a afirmat Igor Dodon.

Întrebat despre panourile cu imaginea şefului statului afişate prin ţară, Dodon a spus că „este o campanie de promovare a instituţiei prezidenţiale şi a preşedintelui, a poziţiei preşedintelui”. 

„Nu are nimic cu campania electorală, deoarece nu aţi văzut pe aceste panouri niciun mesaj electoral”, a precizat preşedintele, adăugând că sursa financiară a acestor panouri „este campania naţională „Iubesc Moldova””.

Preşedintele a mai subliniat că decizia cu privire la includerea sau neincluderea numelui său pe lista electorală a Socialiştilor va fi anunţată săptămâna viitoare. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite