Dodon a semnat decretul de demitere din funcţie a miniştrilor liberali: Nu şi-au ascuns intenţiile unioniste şi de lichidare a statalităţii moldoveneşti

Dodon a semnat decretul de demitere din funcţie a miniştrilor liberali: Nu şi-au ascuns intenţiile unioniste şi de lichidare a statalităţii moldoveneşti

FOTO presedinte.md

Igor Dodon a semnat marţi, 30 mai, decretul de demitere din funcţie a miniştrilor liberali, asta după ce aceştia şi-au prezentat demisia ca urmare a deciziei PL de a se retrage de la guvernare. Precum era de aşteptat, şeful statului s-a arătat încântat de plecarea liberalilor, afirmând că „niciodată până acum nu s-a combinat într-o măsură atât de gravă incompetenţa cu dorinţa de lichidare a acestei ţări”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În istoria Republicii Moldova au fost diferiţi miniştri, unii mai buni, alţii mai incompetenţi, dar majoritatea au manifestat un anumit grad de devotament faţă de această ţară”, a menţionat Dodon într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui, miniştrii liberali „nu şi-au ascuns intenţiile unioniste şi de lichidare a statalităţii moldoveneşti. Prin urmare, semnarea decretelor de demitere a acestora constituie nu doar un gest administrativ, ci şi unul de dreptate istorică şi politică pentru statul Republica Moldova”.

Miniştrii demişi de Dodon sunt: Iurie Chirinciuc, ministrul Transporturilor, Corina Fusu, ministrul Educaţiei, Valeriu Munteanu, ministrul Mediului şi prim-viceministrul pe probleme sociale, Gheorghe Brega.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările