Dodon a semnat decretul de demitere a celor doi miniştri: Am demis deja 17 miniştri din actualul Guvern

Dodon a semnat decretul de demitere a celor doi miniştri: Am demis deja 17 miniştri din actualul Guvern

FOTO presedinte.md

Igor Dodon a semnat miercuri, 19 septembrie, decretele cu privire la demiterea a doi miniştri din Guvernul Filip. Este vorba despre Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Liviu Volconovici, şi Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Svetlana Cebotari.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Menţionez că pe parcursul a 1 an şi 9 luni de mandat am demis deja 17 miniştri din cadrul actualului Guvern”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a anunţat marţi, 18 septembrie, care sunt noile remanieri din Guvernul de la Chişinău, făcute la solicitarea premierului Pavel Filip. 

Democraţii au decis că ministrul Muncii, Sănătăţii şi Protecţiei Sociale, Svetlana Cebotari, va fi demisă din funcţie.
 
La fel se va proceda şi cu ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi a Mediului, Liviu Volconovici.
 
Cele două funcţii guvernamentale vacante ar urma să fie preluate de ex-primarul interimar de Chişinău Silvia Radu, care va fi numită la conducerea Ministerului Muncii, Sănătăţii şi Protecţiei Sociale, şi de Nicolai Ciubuc, care va prelua şefia Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi a Mediului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările