Dodon a scăpat teafăr din accidentul rutier de la Străşeni: „Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a scris pe Facebook, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier, că „totul este în ordine, fără traumatisme grave“ nici la el, nici la membrii familiei sale.

„Mulţumim tuturor celor din ţară şi de peste hotare care au avut gânduri bune pentru mine şi familia mea. Mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mii de mesaje, la care însă nu reuşesc să răspund acum. Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei. Fiţi atenţi şi aveţi grijă de voi şi de cei dragi vouă“, a scris preşedintele Republicii Moldova pe Facebook.

Igor Dodon a fost transportat duminică la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, când două maşini din coloana sa, într-una dintre ele aflându-se Dodon, unul dintre fiii săi şi mama sa, s-au ciocnit cu un autocamion. Toţi trei au suferit leziuni uşoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite