Dodon refuză să participe la dezbaterile organizate de Natalia Morari: „O bănuim de partizanat politic accentuat în favoarea Maiei Sandu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, a fost invitat luni, 7 noiembrie, la dezbaterile electorale organizate de jurnalista Natalia Morari, la postul de televiziune TV7. Dodon a refuzat participarea alături de contracandidatul său la prezidenţiale, Maia Sandu, pe motiv că moderatoarea dezbaterilor nu ar fi imparţială.

„Astăzi voi participa la dezbaterea electorala de la Moldova 1.
Însă am rezerve faţă de participarea la TV7, deoarece acolo este o moderatoare faţă de a cărei imparţialitate avem mari dubii. Avem temeiuri să o bănuim de partizanat politic accentuat în favoarea Maiei Sandu. Dacă TV7 nu va propune un alt moderator, neutru, care nu este părtinitor politic, putem lua decizia de a nu participa la aceste dezbateri.


Vom examina oportunitatea de a participa la dezbateri la Jurnal TV, care este un canal angajat politic în susţinerea oponentei mele, precum şi la televiziunile holdingului lui Plahotniuc, cel care a declarat în mod repetat susţinerea pentru Maia Sandu.
În rest, voi participa la toate dezbaterile cu Maia Sandu de la posturile PRO TV şi Moldova 1, ca fiind mai puţin părtinitoare sub aspect electoral”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite