Dodon: Dacă rămâneam preşedinte, într-o lună începea vaccinarea anti-COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Igor Dodon spune că, dacă rămânea preşedinte, în câteva săptămâni – o lună începea vaccinarea împotriva noului coronavirus. „Este noul preşedinte, o să intre în funcţie. Lasă să găsească soluţii. Noi suntem gata să-i ajutăm”, a declarat Dodon, răspunzând la o întrebare în emisiunea online „Igor Dodon. Preşedintele răspunde”, transmite IPN.

Şeful statului a declarat că Guvernul face tot posibilul pentru a obţine vaccinul.

În altă ordine de idei, Igor Dodon s-a referit la protestele la care a chemat preşedintele ales, Maia Sandu. „Haideţi să constatăm un lucru evident, cei care au învins la aceste alegeri încearcă să destabilizeze situaţia în ţară”, afirmă preşedintele în exerciţiu.

Deşi înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, în scuarul Teatrului de Operă şi Balet a fost organizat un miting în susţinerea sa, la care a participat şi Igor Dodon, acum o învinuieşte pe Maia Sandu pentru protestul de duminică. „Cu ce scop? Să mai infecteze câteva mii de oameni cu COVID? Care este scopul acestui protest, concret? Nimeni nu vă împiedică să intraţi în funcţie, dumneavoastră aţi învins la alegerile prezidenţiale. Poftim, intraţi în funcţie. Ce vreţi să faceţi să infectaţi oamenii cu COVID sau să intraţi în forţă în Parlament şi în Guvern?”, a mai spus Igor Dodon.

Potrivit lui, Partidul Socialiştilor nu se teme de alegeri anticipate. Dompotrivă, susţine este gata să-l delege pe deputatul Vlad Batrîncea pentru a elabora o foaie de parcurs pentru a ajunge la dizolvarea Parlamentului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite