Dodon pleacă în Grecia, dar promite să fie la Chişinău în timpul manifestaţiilor unioniste

Dodon pleacă în Grecia, dar promite să fie la Chişinău în timpul manifestaţiilor unioniste

FOTO presedinte.md

Igor Dodon a anunţat în după-amiaza zilei de miercuri, 21 martie, că pleacă într-o scurtă vizită în Grecia, pe Muntele Athos, pentru a participa la evenimentul de creare a organizaţiei internaţionale „Prietenii Ortodoxiei”, în cadrul căreia va ocupa funcţia de copreşedinte. Şeful statului afirmă că se va întoarce la Chişinău sâmbătă, 24 martie, pentru a fi în ţară în zilele când în Capitală sunt programate acţiuni unioniste.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Toţi membrii delegaţiilor se vor afla în Grecia până săptămâna viitoare. Eu mă voi întoarce la Chişinău sâmbătă, pentru a fi în ţară în zilele în care se planifică acţiuni în masă”. a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, organizarea acestei vizite a fost convenită în luna ianuarie, curent, în cadrul întrevederii pe care a avut-o la Chisinau cu preşedintele Organizaţiei Internaţionale pentru Familie, Brian Brown. 

„Acţiunea face parte din etapele de pregătire către Congresul Mondial al Familiilor, planificat pentru septembrie, 2018, la Chişinău”, a precizat Dodon.

Amintim că duminică, 25 martie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău, va avea loc Marea Adunare Centenară, pentru marcarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România (1918).


citeste totul despre: