Dodon pleacă la Briceni: Conducerea ţării nu trebuie să stea doar în Chişinău, închisă în birouri, dar să meargă în localităţile ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Igor Dodon a decis ca, începând cu ziua de vineri, 3 februarie, să viziteze raioanele ţării, unde planifică întrevederi atât cu organele de conducere locale, cât şi cu oamenii de rând.

„Obiectivul meu este să reuşesc să vizitez cel puţin patru raioane ale ţării pe lună. Să mă întîlnesc cu oamenii, cu agenţii economici, cu primari, cu reprezentanţii societăţii civile, alţi actori importanţi. Voi merge în sate, oraşe şi nemijlocit centrele raionale.
Azi merg la Briceni, un raion cu un potenţial foarte mare. Mă voi întîlni cu conducerea raionului, cu oamenii simpli din localităţi, cu reprezentanţii mediului de afaceri. Voi răspunde la întrebări, voi încerca să mă implic pe măsura posibilităţilor în soluţionarea problemelor din regiune.
Conducerea de vîrf a ţării nu trebuie să stea doar în Chişinău, închisă în birouri, dar să meargă în localităţile ţării, să comunice cît mai des cu oamenii care i-au încredinţat votul”, a subliniat şeful statului pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite