Dodon şi Macron, faţă-n faţă la Erevan. Preşedintele R. Moldova a evitat să spună despre ce a discutat cu omologul său din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a avut o întrevedere joi, 11 octombrie, cu omologul său francez, Emmanuel Macron. Înâlnirea s-a petrecut la Erevan, în cadrul celei de-a XVII ediţii a summit-ului Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei.

Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon a publicat mai multe fotografii de la eveniment, printre care şi una unde şeful statului are un dialog cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Doar că, în textul postării sale, Igor Dodon nu a spus nimic despre întrevederea sa cu Macron, subliniind doar chestiuni generale.

„Au sosit mai bine de 90 de delegaţii străine, inclusiv 43 de preşedinţi şi primii miniştri. Agenda evenimentului prevede participarea mea la întrunirea şefilor de state şi guverne în formatul restrîns, precum şi mai multe întrevederi bilaterale”, a scris Igor Dodon.

Amintim că aceasta este a doua întrevedere dintre cei doi şefi de state. Prima a avut loc la Moscova, la finala Campionatului Mondial de Fotbal, acolo unde atât Igor Dodon, cât şi Emmanuel Macron erau printre oaspeţii invitaţi de Vladimir Putin la finala dintre Franţa şi Croaţia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite