Dodon, informat despre „ilegalităţile care se produc în Coloniţa” şi care ar fi „provocate de familia Ghimpu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Igor Dodon a avut o întrevedere miercuri, 1 august cu primarul suspendat al satului Coloniţa, Angela Zaporojan, şi cu un grup de consilieri locali şi cetăţeni din localitate.

„Am fost informat despre mai multe probleme legate de ilegalităţile care se produc în Coloniţa şi care, potrivit sătenilor, sunt provocate de familia Ghimpu în comun cu consilierii liberali”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Faceboook.

Şeful statului a mai menţionat că a dispus consilierilor prezidenţiali să identifice în cel mai scurt timp soluţii eficiente de remediere a situaţiei.

Potrivit Unimedia.info, primarul satului Coloniţa, Angela Zaporojan (PLDM), a fost suspendată din funcţie la 27 aprilie 2018 în urma deciziei consiliului local Coloniţa, asta după ce Colegiul Penal al Curţii de Apel Chişinău a condamnat-o într-un dosar privind depăţirea atribuţiilor de serviciu, privând-o de dreptul de a ocupa funcţii publice.

În funcţia de primar interimar al satului Coloniţa a fost desemnată, consiliera din partea Partidului Liberal, Lidia Ghimpu.

De menţionat că satul Coloniţa este şi localitatea de baştină a liderului PL, Mihai Ghimpu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite