Dodon îndeamnă opoziţia să nu scoată lumea în stradă după alegeri: Credeţi că e o idee nobilă, dar în spate stau oligarhii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Igor Dodon cere opoziţiei să nu organizeze proteste stradale după alegerile din 1 noiembrie, pentru că în spatele acestor manifestaţii vor sta „oligarhii care au fugit din ţară”. Şeful statului a afirmat că va face tot posibilul ca „în Republica Moldova să fie pace şi linişte”. Totodată, el a menţionat că organele de forţă sunt pregătite să asigure ordinea publică.

„Vreau să le dau un mesaj oponenţilor mei care vor destabilizare. Nu cred că merită. Nu riscaţi cu acest lucru. (...) Eu voi recunoaşte rezultatul alegerilor acel care va fi, eu nu am de gând să scot lumea în stradă. Eu cer responsabilitate şi din partea oponenţilor mei politici. (...) Stimaţi oponenţi, nu merită să scoateţi lumea în stradă pentru că eu vă spun ce se întâmplă. Dumneavoastră credeţi că veniţi cu o idee nobilă, dar în spate vor şedea oligarhii care au fugit din ţară”, a afirmat Igor Dodon la emisiunea „Igor Dodon răspunde”.

Dodon a avertizat opoziţia că, în caz de destabilizare a situaţiei postelectorale, ea va fi de vină.

„Vă vor utiliza pe voi ca faţadă, dar destabilizarea o vor face ei (oligarhii). De aceea, gândiţi-vă foarte bine”, a mai spus preşedintele.

Dodon a adăugat că este dispus să o contacteze telefonic pe Maia Sandu şi să o felicite cu victoria, dacă ea va învinge în alegeri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite