Dodon: Consiliul de Securitate se va ocupa de Şalaru. Avem informaţia că vindea armament fiind ministru al Apărării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul şef de stat ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, susţine că ministrul Apărării, Anatol Şalaru, nu va rămâne în funcţie pentru mult timp. Dodon afirmă că îndată ce-i va fi validat mandatul de preşedinte va convoca şedinţa Consiliului de Securitate, unde vor fi discutate chestiunile privind activităţile ilegale ale liberalului în cadrul Guvernului.

„Dacă Şalaru nu va pleca benevol din funcţie până la începutul anului următor, eu cred că atunci, la una din primele şedinţe, Consiliului de Securitate se va ocupa de treburile acestui Şalaru. Şi ceea ce ţine de faptul ce a făcut el când era ministrul Transporturilor, şi faptul că vindea armament fiind ministru al Apărării, noi toate aceste lucruri le cunoaştem, această informaţie există. De aceea, consider că lui Şalaru i-au rămas câteva săptămâni sau luni în funcţia de minstru, iar după Anul Nou el va pleca, sunt sigur”, declarat Dodon în cadrul emisiunii „Accent personal” de la Accent TV.

În opinia lui Igor Dodon, Şalaru îl critică deoarece încearcă în aşa fel cumva să se poziţioneze în partid, pentru că PL s-ar confrunta cu mai multe probleme în interiorul formaţiunii, iar Şalaru ar încearca să-l înlăture din funcţie pe Mihai Ghimpu. La rândul său, liderul PL doreşte să-l alunge pe Şalaru din partid. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite