Dodon cere eliberarea preşedintelui raionului Dubăsari: Acuzarea adusă lui Policinschi este una artificială şi cu substrat politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon se arată indignat de reţinerea preşedintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Potrivit şefului statului, acuzarea adusă lui Policinschi este una artificială şi cu substrat politic.

„Regimul de la guvernare foloseşte această pârghie de exercitare a presiunilor asupra conducătorilor autorităţilor publice locale deja de mai mult timp”, a menţionat Igor Doodn pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele afirmă că în cazul în care organele de anchetă dispun de motive convingătoare pentru reţinerea preşedintelui raionului Dubăsari, cerem ca acestea să fie făcute publice: „În caz contrar, consider necesară eliberarea imediată a lui Grigore Policinschi din arest”.

Procuratura Anticorupţie a anunţat despre reţinerea preşedintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, bănuit de abuz de serviciu şi cauzarea daunelor în proporţii considerabile intereselor publice, soldate cu urmări grave. Acesta a fost reţinut pe Aeroportul Internaţional Chişinău, în momentul în care revenise de la odihnă din Turcia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite