Dodon: În scurt timp, procurorii vor cere ridicarea imunităţii parlamentare pentru unii deputaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a declarat că deţine informaţia că procurorii ar urma să solicite în scurt timp ridicarea imunităţii parlamentare pentru mai mulţi deputaţi care ar fi implicaţi în jaful bancar din Republica Moldova. Şeful statului nu a precizat despre care parlamentari ar fi vorba, dar a subliniat că „lista este destul de lungă”.

„Trebuie de ne clarificăm de ce până acum Procuratura nu a făcut nimic (în dosarul furtului miliardului). Eu cred odată ce procurorul general a demisionat, acolo vor fi schimbări. Ştiu că astăzi procuratura a făcut percheziţii la Aeroport şi în alte instituţii care îi visează pe anumiţi deputaţi. Nu exclud că în timpul apropiat, din informaţia pe care o deţin, Procuratura va veni în Parlament să ridice imunitatea unor deputaţi. Cred că asta trebuia să se întâmple câţiva ani în urmă”, a declarat Igor Dodon într-o ediţie specială pentru AccentTV.

Igor Dodon a menţionat că raportul Kroll 2, în varianta integrală, nu a fost oferit conducerii ţării, asta deşi Renato Usatîi l-a făcut deja public şi susţine că l-a primit pe căi neoficiale de la persoane din anturajul lui Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite