VIDEO DOCUMENT Renato Usatîi a publicat probe care ar demonstra implicarea lui Vlad Plahotniuc în „furtul miliardului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
usatii plahotniuc

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a publicat o pagină din raportul Kroll 2 care, potrivit lui, încă nu a fost făcută publică oficial. Renato Usatîi susţine că pagina respectivă face parte din raportul Kroll 2 care a fost transmis integral de reprezentanţii companiei Kroll exclusiv pentru Procuratura Anticorupţie şi Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale.

UPDATE 15.00 Renato Usatîi a organizat o conferinţă de presă pe acest subiect unde prezintă inegral raportul Kroll 2 (video mai jos).

Pagina publicată de către Renato Usatîi reprezintă un cuprins al documentului Kroll 2, unde se menţionează la ce pagini sunt analizate mai multe companii care ar fi beneficiare a fraudei bancare. Printre acestea se enumeră unele firme ce aparţin lui Vlad Plahotniuc, precum Finpar Invests SRL, OTIV Prime Holding B.V, Gemeni SA Casa de Comerţ, Prime Management, Basconslux SRL, Rodos Overseas SRL etc.

Renato Usatîi a cerut să fie audiat de către comisia parlamentară de anchetă pentru elucidarea fraudei bancare pentru a oferi mai multe detalii la acest subiect şi să prezinte integral documentul pe care îl are la dispoziţie.

Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă, Alexandru Slusari, a declarat că membrii comisiei ar urma să ia o decizie în cel mai scurt timp privind audierea lui Renato Usatîi, subliniind că nu este surprins că în raportul Kroll 2 apar companii ce sunt afiliate cu Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc.

x
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite