Dmitrii Ciubaşenco nu regretă că l-a susţinut pe Igor Dodon la prezidenţiale: Este răul cel mic, iar Maia Sandu este răul cel mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Nostru Dmitrii Ciubaşenco, cel care a fost candidatul formaţiunii conduse de către Renato Usatîi la prezidenţialele din 2016, afirmă că nu regretă că la susţinut pe Igor Dodon în alegeri, pentru că, în opinia sa, Maia Sandu „este răul cel mare” dintre cei doi.

Cu toate că în 2017 reprezentanţii Partidului Nostru au protestat în mai multe rânduri alături de cei ai Partidului Acţiune şi Solidaritate, Ciubaşenco consideră că formaţiunea Maiei Sandu este „proiectul americanilor”, motiv pentru care simpatizanţii lui Renato Usatîi nu o pot sprijini pe ea.

Vicepreşedintele PN a declarat că avea bănuială din start că Dodon s-ar afla sub influenţa lui Vlad Plahotniuc, doar că socialistul le-ar fi propus că va lupta contra acestuia, iar cei din PN l-au crezut.

„După aceasta Dodon ne-a trădat. Eu am cerut scuze”, a menţionat Ciubaşenco la emisiunea „Important”, de la TVC21.

Dmitrii Ciubaşenco e de părere că Igor Dodon a câştigat alegerile datorită lui Vlad Plahotniuc, dar şi fotografiilor pe care le-a avut alături de Vladimir Putin.

„Putin este o personalitate foarte populară, inclusiv printre moldoveni, şi această imagine s-a transferat la Dodon”, a subliniat politicianul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite