Diacov acuză: „Ghimpu contribuie la revenirea comuniştilor la putere, repetă contribuţia lui Roşca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Diacov (dreapta) îl acuză pe Ghimpu că ajută comuniştii lui Voronin să revină la guvernare
Dumitru Diacov (dreapta) îl acuză pe Ghimpu că ajută comuniştii lui Voronin să revină la guvernare

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, îl acuză pe liderul liberal Mihai Ghimpu că ar face jocul opoziţiei comuniste.

„Mihai Ghimpu, cel mai activ şi eficient, contribuie la revenirea comuniştilor la putere. Isteria promovată de liberali în ultimul timp seamănă o mare confuzie în tabără democrată. Deşi ei spun că sunt împotriva ruşilor şi comuniştilor, prin ceea ce fac practic repetă contribuţia lui Roşca, Alexei şi tot ce se referă la sfârşitul anilor ’90“, a declarat Diacov pentru Unimedia.

„Prin asta ei ne împing la alegeri anticipate. Comuniştilor nici nu le va trebui mare campanie electorală, doar vor culege roadele. Liberalii se străduie să arată frumuşel, mpingându-i pe ceilalţi într-o parte. Rolul lor în menţinerea stării de conflict e foarte important“, a mai spus democratul.

Anterior, Mihai Ghimpu a declarat că nu-l va mai accepta în niciun caz pe liderului PLDM, Vlad Filat, în funcţia de premier. Asta în timp ce liberal-democraţii insistă pe candidatura lui Filat pentru un nou mandat în fruntea Guvernului.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite