Diacov, după întrevederea şefului statului cu liderul separatist de la Tiraspol: Dodon se pune nu numai pe sine, dar şi pe noi toţi într-o situaţie delicată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, a comentat joi, 5 ianuarie, întrevedea de la Bender dintre preşedintele Igor Dodon şi liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii. Democratul susţine că declaraţiile făcute de către şeful statului la Bender va pune Chişinăul într-o situaţie delicată.

„Problema nu este în faptul că domnul Dodon s-a întâlnit cu liderul de la Tiraspol, ci în multiplele declaraţii exagerat de generoase şi optimiste. El se pune nu numai pe sine, dar şi pe noi toţi într-o sitauţie delicată. Mai ales peste un timp oarecare”, a scris Dumitru Diacov pe pagina sa de Facebook.

Amintim că scopul întrevederii de la Bender, dintre Igor Dodon şi Vadim Krasnoselskii din 4 ianuarie, a fost ca părţile să se cunoască reciproc în vederea stabilirii unui dialog constructiv ce ar duce la soluţionarea problemlor stringente ale cetăţenilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Printre subiectele abordate au fost libera circulaţie a cetăţenilor, recunoaşterea diplomelor transnistrene, calea ferată, comunicaţiile, problema numerelor de înmatriculare transnistrene şi altele. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite