Deputații moldoveni intră în vacanță

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce deputații AIE se laudă că au reușit să voteze mai multe legi importante în ultima sesiune parlamentară, reprezentanții opoziției critică faptul că lucrările au început și s-au încheiat fără aportul comuniștilor.

Parlamentarii se pregătesc de vacanță, după ce în ultima săptămână au votat mai multe legi importante, precum noua politică bugetar-fiscală pentru 2013 și interdicția privind folosirea în scopuri politice a simbolului cu „secera și ciocanul", împreună cu condamnarea crimelor regimurilor totalitare.

„Am reuşit finalizarea adoptării proiectelor care condiţionau avansarea Republicii Moldova la o nouă fază de atingere a obiectivelor strategice. Dar totodată am trecut prin acţiuni publice artificiale, prin campanii mediatice de scindare a societăţii. A fost o sesiune fierbinte, cea mai încărcată şi tensionată, dar am rezistat şi ne-am consolidat", a precizat liderul PLDM Valeriu Streleț pentru Info-Prim Neo.

Reacțiile n-au lipsit din partea opoziției, care a criticat faptul că sesiunea a fost începută și ulterior încheiată fără comuniști. „Noi v-am oferit şansa de asigura creşterea economică, de a rezolva cele mai stringente probleme. Dar aţi fost pasivi şi nu aţi ţinut cont de propuneri. Mai bine aţi prelungi sesiunea, dar voi doriţi mai repede să plecaţi. Vacanţă plăcută!", a spus și socialistul Igor Dodon.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite