Deputata Maria Ciobanu, revoltată pe Guvern că ar fi numit în funcţie o persoană „complice la uzurparea puterii de stat”: „Nu am cuvinte!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
maria ciobanu foto via facebook

Deputata Blocului ACUM Maria Ciobanu s-a arătat dezamăgită de decizia miniştrilor din Guvernul Maiei Sandu de a o numi pe Gabriela Jeleznii „în funcţie de licenţiere la Agenţia Medicamentului”.

„Domnilor miniştri, cum să înţeleagă cetăţeanul de la coarnele plugului ce se întâmplă, dacă eu, deputată, nu înţeleg? Această Gabrielă din fotografie a fost complice la uzurparea puterii legale de stat, iar Dvs. o promovaţi din funcţia de şefă la Inspectoratul farmaceutic în funcţia de şefă pentru licenţiere la Agenţia Medicamentului. Nu mai am cuvinte!”, a scris Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook, postând şi o fotografie cu Gabriela Jeleznii, unde aceasta menţiona că sprijină Guvernul Filip, în perioada crizei din iunie, de la Chişinău, când reprezentanţii Blocului ACUM afirmau că Guvernul Filip se află ilegal în funcţie şi că are loc o tentativă de uzurpare a puterii de stat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite