Deputata Elena Bacalu părăseşte Pro Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata Pro Moldova Elena Bacalu pleacă din Pro Moldova şi aderă la aşa-numita „Platforma pentru Moldova”. Anunţul a fost făcut de către deputatul Sergiu Sîrbu, cel care recent la fel a părăsit Pro Moldova şi a format „Platforma pentru Moldova”, la care au aderat şi deputaţii Partidului Şor.

„Salut decizia colegei din Parlament, doamna Elena Bacalu, care a aderat astăzi la Platforma "Pentru Moldova"! Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputaţii pot dezgheţa dialogul din Parlament, prin plasarea intereselor ţării şi ale cetăţenilor mai presus de viziunile şi interesele politice!”, a scris Sergiu Sîrbu pe Facebook.

Amintim că deputaţii Pro Moldova Ruxanda Glavan, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeşciuc, Corneliu Padnevici şi Eleonora Graur au anunţat că părăsesc „Pro Moldova” şi că vor activa în calitate de deputaţi neafiliaţi. Ulterior, aceştia au aderat la Platforma Pentru Moldova.

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că plecarea celor cinci deputaţi din formaţiunea sa are legătură cu faptul că preşedintele Igor Dodon îşi creează o nouă majoritate parlamentară, pentru situaţia în care şeful statului va pierde alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite