Deputat rus: Oligarhul Plahotniuc trebuie să plece. Nu va aduce nimic bun ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ria.ru
FOTO ria.ru

Deputatul din Duma de Stat a Rusiei Leonid Kalashnikov susţine că oligarhii niciodată nu au făcut lucruri bune pentru ţările lor. În opinia sa, nici „oligarhul Plahotniuc” nu va face nimic pentru Republica Moldova, subliniind că liderul PDM „trebuie să plece” din politică şi să se ocupe doar de afaceri.

Leonid Kalashnikov a accentuat prezenţa în Republica Moldova a doi oligarhi, unul care ar conduce la Chişinău - Vlad Plahotniuc, şi altul la Tiraspol, Victor Guşan. El s-a arătat surprins că, deşi ambii oligarhi ar avea interese comune, însă unul este contra Rusiei (Plahotniuc), iar altul ar pleda pentru apropierea de Federaţia Rusă (Guşan).

„Acolo Plahotniuc stă, aici Guşan stă, care s-au înţeles la alegeri şi şi-au ales candidaţii de care au nevoie. În acest timp, arestează oamenii care nu sunt de acord cu ei, precum comunistul Horjan. Credeţi-mă că nici ieri, nici astăzi, aceşti oligarhi ca Plahotniuc şi Guşan nu vor aduce nimic bun ţării”, a declarat Kalashnikov la o emisiune de la Rossia1.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite