Democratul Vladimir Cebotari ar putea fi arestat în următoarele zile: În spatele acestor acţiuni stă Andrei Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Cebotari

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, va cere în această săptămână ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului PDM Vladimir Cebotari, după care parlamentarul ar urma să fie arestat, scrie portalul de ştiri Newsmaker cu referire la surse de încredere.

Vladimir Cebotari a declarat pentru Newsmaker că ştie despre acest scenariu şi a subliniat că nu intenţionează să părăsească Republica Moldova. Potrivit lui, aceste acţiuni se vor produce la comanda ministrului de Interne, Andrei Năstase. 

Cebotari a refuzat să vorbească despre motivele ce ar sta la baza solicitării procurorului general de ridicare a imunităţii parlamentare, dar a dat asigurări că dânsul nu a încălcat legea.

Amintim că ministrul de Interne, Andrei Năstase, a anunţat că a cerut procurorului general interimar, Dumitru Robu, să solicite Parlamentului ridicarea imunităţii parlamentare a democratului Vladimir Cebotari, pentru că deputatul PDM ar fi implicat în frauda bancară.

Vladimir Cebotari a negat că a fost implicat în frauda bancară, aşa cum susţine Andrei Năstase.

„Din păcate, suntem nevoiţi să constatăm că Năstase continuă joaca de-a procurorul si poliţistul politic, lansând acuzaţii si ameninţări la adresa oponenţilor politici. În lipsă de realizări în cadrul guvernării şi în funcţia de ministru al unei instituţii pe care a transformat-o în Ministerul Poliţiei Politice şi a Răfuielilor Personale, acesta îi amăgeşte pe moldoveni cu acţiuni care parcă sunt desprinse dintr-o parodie a filmului cu comisarul Catani. Dacă nu poate sa faca nimic pentru cetăţeni, face zi de zi show, in speranţa că cetăţenilor le va părea că munceşte”, a scris Vladimir Cebotari pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite