De Ziua Iertării, Igor Dodon a vizitat o familie nevoiaşă cu nouă copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Iertării, 18 februarie, Igor Dodon a mers împreună cu soţia şi feciorii săi în vizită la o familie din localitatea Râşcova, raionul Criuleni, care creşte în condiţii grele nouă copii. Familia prezidenţială a adus în dar mai multe cadouri, printre care aragaz, frigider, televizor, lenjerie de pat, haine, ghiozdane cu rechizite şcolare, produse alimentare, transmite IPN.

„În această zi de o semnificaţie personală aparte, împreună cu soţia şi feciorii mei am decis să facem un gest de binefacere şi să aducem o rază de lumină familiei Zaharia din localitatea Râşcova, raionul Criuleni. Împreună am mers în vizită la această familie care creşte în condiţii grele nouă copii cu vârstele cuprinse între 3 şi 19 ani”, afirmă Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, casa în care locuiesc aceştia este în stare deplorabilă, iar în timpul iernii toată familia locuieşte într-o singură cameră şi se încălzesc la o sobă improvizată. 

„În pofida acestor dificultăţi, copiii sunt îngrijiţi şi educaţi”, menţionează şeful statului.


„Feciorul cel mic, Nicuşor, le-a adus copiilor din jucăriile sale. Feciorul mijlociu, Bogdan, le-a dăruit laptopul său, iar fiul cel mare Vlad – o minge de fotbal. De asemenea, am decis ca până la sărbătorile de Paşte, cu suportul Fundaţiei de Binefacere „Din Suflet”, le vom procura o locuinţă”, mai spune preşedintele.


Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite