Cum explică Sergiu Mocanu faptul că în ultimii doi ani nu a avut niciun venit şi care e legătura cu Vlad Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, pare să fie cel mai sărac politician care a decis să participe în alegerile parlamentare din 24 februarie. Cel puţin asta arată declaraţia sa de avere, făcută publică de Comisia Electorală Centrală.

Sergiu Mocanu a indicat că dânsul, dar şi soţia sa nu au avut niciun leu venit în ultimii doi ani. Potrivit declaraţiei de avere, liderul Antimafie nu are un automobil, nu are nici credite luate şi nici măcar conturi bancare.

Singurul lucru pe care l-a menţionat preşedintele Antimafie în declaraţia de avere este un apartament, pe care l-a dobândit în anul 1996, estimat la aproximativ 700.000 mii de lei.

Într-o postare pe Facebook, Sergiu Mocanu a încercat să explice această situaţie.

„Am toată averea sechestrată de Plahotniuc şi bandţii lui. Orice bănuţ declarat drept venit ar intra imediat în buzunarele lor. Din acest motiv, cheltuiele mele şi le-au asumat apropiaţii mei. Punct”, a scris Sergiu Mocanu.

Anterior, Sergiu Mocanu a declarat că a pierdut toate procesele de judecată contra liderului PDM, Vlad Plahotniuc, şi îi datorează acestuia peste 200 de mii de lei pentru pagube morale. Democratul l-a acţionat în judecată pentru defăimare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite