Cum explică Igor Dodon de ce nu toţi jurnaliştii au fost invitaţi la întâlnirea informală de la Preşedinţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Igor Dodon a afirmat că marţi, 24 decembrie, la Preşedinţie au fost invitaţi mai mulţi reprezentanţi mass-media din Republica Moldova pentru a participa la o întâlnire neoficială cu şeful statului. Igor Dodon a explicat de ce nu toţi jurnaliştii au primit invitaţie la eveniment, după ce unii ziarişti s-au revoltat că nu au avut acces la întrevederea preşedintelui cu presa.

Igor Dodon susţine că nu toţi jurnaliştii au avut acces la eveniment pentru că a fost o întrevedere neoficială, unde dânsul ar fi avut dreptul să selecteze pe cine să invite şi pe cine nu.

„A fost o discuţie neformală, neoficială. Noi am invitat 55 sau 60 de redactori-şefi, unde am avut o discuţie de o oră şi jumătate. Dacă nu le permiteam la o întrevedere oficială, conferinţă de presă etc, lucru acesta ar fi fost urât. Nu am invitat toate ziarele, ele sunt sute, am invitat pe cele mai importante. Am invitat toate televiziunile şi cred că a fost o discuţie bună”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite