Cum au evoluat discuţiile PPDA pentru un candidat unic, apartinic, la prezidenţiale

Cum au evoluat discuţiile PPDA pentru un candidat unic, apartinic, la prezidenţiale

FOTO IPN

Conducerea Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr a purtat, pe parcursul săptămânii curente, discuţii cu alte partide referitor la propunerea de a înainta un candidat unic, apartinic, la alegerile prezidenţiale din acest an. Formaţiunile cu care s-a discutat vorbesc mai mult despre pactul de neagresiune, spune vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dar aceasta abordare diferă de ideea noastră despre un candidat comun. Când se propune un pact de neagresiune, înseamnă că fiecare partid se găndeşte la propriu candidat”, a declarat Alexandru Slusari, solicitat de IPN.

În opinia politicianului, acest exerciţiu s-a cam întins. Vicepreşedintele PPDA pledează pentru claritatea definitivă pentru săptămâna viitoare.

La alegerile prezidenţiale din 2016, Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr a susţinut-o pe Maia Sandu, candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: