Cum comentează Dumitru Diacov decizia lui Corneliu Dudnic de a se apăra de unionişti cu arma în mână

Cum comentează Dumitru Diacov decizia lui Corneliu Dudnic de a se apăra de unionişti cu arma în mână

FOTO colaj Adevărul

După ce deputatul democrat Corneliu Dudnic a declarat că va fi primul care va lua arma în mână dacă se va produce unirea cu România, preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a calificat această afirmaţie ca fiind „negândită”

Ştiri pe aceeaşi temă

„Iată ăsta e un exemplu de isterizare. O încercare să te acomodezi auditoriului concret. Ăştia au făcut exces într-o direcţie şi celălalt vine cu înfierbânţarea asta care este caracteristică anumitui grup”, a declarat Dumitru Diacov luni, 26 februarie, la emisiunea „Adevărul Live” de pe adevărul.ro

În opinia sa, „Dudnic a spus chestia asta ca să încerce să placă” celor din Găgăuzia.
 
„Dudnic este pus în situaţia să se îndreptăţească acolo (la adunarea din Tomai, Ceadâr-Lunga) şi a scăpat o frază, negândind, necântărind-o”, a mai adăugat Diacov.

Deputatul Partidului Democrat Corneliu Dudnic a declarat sâmbătă, 24 februarie, că el va fi primul care va lua arma în mână pentru a apăra autonomia găgăuză, în cazul în care Republica Moldova va decide să se unească cu România.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: