„Culmea cinismului”. Iurie Leancă, mândru că Armata Naţională mătură străzile Chişinăului: „Bravo!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, se mândreşte că militarii Armatei Naţionale au început vineri, 6 aprilie, să măture străzile din Chişinău, subliniind că este „un exemplu frumos”.

„Am fost foarte mândru să-i văd în această dimineaţă în drum spre serviciu pe soldaţii Armatei Naţionale implicându-se în lucrările de curăţare a străzilor din Capitală, în apropierea Ministerului Apărării”, a declarat Iurie Leancă într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui, acesta „e un exemplu frumos” pentru care chiar şi l-a felicit pe ministrul Eugen Sturza, dar „şi pe aceşti minunaţi ostaşi ai ţării noastre”.

Şi ministrul Sturza a decis să se facă remarcat şi a făcut un „selfie” alături de ministrul Economiei, Chiril Gaburici, pe fundalul militarilor care măturau zona.

„Echipaţi cu mături şi nu doar, facem curat pe porţiunea cuprinsă între Ministerul Apărării şi Ialoveni”, a scris Sturza pe Facebook.

Nu toţi însă s-au arătat la fel de încântaţi de ideea de a folosi „militarii pe post de măturători”. 

„Culmea cinismului e că vicepremierul Leancă e mândru de asta. Soldaţii trebuie să servească patria şi să o apere de duşmani, iar noroiul de pe drum e responsabilitatea municipalităţii. La plombarea drumurilor vor interveni poliţiştii sau pompierii?”, s-a întrebat retoric vicepreşedintele PAS Mihai Popşoi pe pagina sa de Facebook.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite