Corneliu Padnevici a plecat din Pro Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Padnevici

Deputatul Partidului Pro Moldova Corneliu Padnevici a anunţat vineri, 30 octombrie, că părăseşte formaţiunea condusă de către Andrian Candu. Padnevici este al cincilea deputat care pleacă din Pro Moldova, după Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Grigore Repesciuc şi Ruxanda Glavan.

„De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA şi îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Deşi am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova şi am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forţă politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic”, a scris Corneliu Padnevici pe Facebook.

Deputatul a precizat că în Parlament va susţine „iniţiativele care să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale oamenilor şi voi evita în continuare populismul şi răfuielile politice”.

Amintim că şase deputaţi ai Partidului Democrat, printre care şi Corneliu Padnevici, au anunţat pe 19 februarie 2020 că părăsesc Partidul Democrat, condus de Pavel Filip. 

Cei şase deputaţi care au părăsit Partidul Democrat au format grupul parlamentar „Pro-Moldova”. Conducătorul grupului a fost desemnat Andrian Candu, fost preşedinte al Parlamentului. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite